Selectați Limba

RomânáDeutschMagyarEnglish

Custom Search

Preturi

  • Politica de preţuri este orientată spre dezvoltarea  unor parteneriate stabile si de lungă durată, profitabile pentru ambele părţi. În acest sens, suntem deschişi pentru a negocia preţurile cu potenţialii clienţii cu volum mare de lucrări.
  • Stabilirea preţului se face in funcţie de limba din/în care se efectuează traducerea, de gradul de dificultate al acesteia, de numărul de pagini şi de termenul de predare. Aceste preţuri se referă la o pagină la 2000 de caractere cu spaţii. Preţul se face la numărul de pagini traduse rezultate. Tarifarea minimă este de o pagină/document.
  • Termenul de predare este stabilit de comun acord iar durata medie necesară traducerii este de 24 de ore. In cazul în care este vorba despre o traducere în regim de urgenţă, se va aplica o majorare de 50% faţă de preţul stabilit, de asemenea se poate aplica o majorare si pentru documentele cu grad înalt de dificultate.
  • Pentru legalizarea documentelor traduse nu se percepe nici un fel de comision, tariful acesteia fiind cel stabilit de birourile notariale partenere.